HANGING CHAIR 'COMFORT' BORDEAUX

 

Hangstoel.nl zag dat Tropilex zijn assortiment heeft verbreed met verschillende hangstoelen uit Colombia. Natuurlijk hebben wij één van deze hangstoelen getest voor jullie lezers. 


Hier de omschrijving er van:

De hangstoel word met een machine gemaakt met de beste stoffen uit Colombia. De fouten zijn nihil en de kwaliteit is gegarandeerd. De stof van deze hangstoel is gemaakt van 70% katoen, 30% polyester en tot 20% dikker geweven dan andere merken!
Het katoen i.c.m. de speciale patronen geeft de hangstoel het uiteindelijke zachte karakter.
De polyester draden zorgen dat het katoen niet te veel uitrekt. Ook een regenbui is voor deze hangstoel geen probleem. We raden wel aan om de hangstoel bij geen gebruik altijd droog op te bergen.


We hebben de hangstoel natuurlijk getest in de standaard ‘Elegance’. Wat ook een heerlijke standaard is voor elke hangstoel.


Hangstoel.nl zou deze hangstoel zeker aanbevelen!


HANGING CHAIR 'CHILL' LOVE

 

Hangstoel.nl zag dat Tropilex zijn assortiment heeft verbreed met verschillende hangstoelen uit Colombia. Natuurlijk hebben wij één van deze hangstoelen getest voor jullie lezers.


Hier de omschrijving er van:

Het doek van de hangstoel  wordt op speciale machines geweven voor het beste resultaat. Foutmarges zijn nihil en de kwaliteit is gegarandeerd.

Daarna begint het echte vakmanschap. Het grote doek wordt eerst zorgvuldig op maat geknipt. In plaats van de ophangkoorden aan de hangmat te naaien worden beide uiteinden eerst 30 cm los gerafeld om het daarna te vlechten in koorden. Aan deze koorden, ook wel ‘cadejo’, genoemd worden de ophangkoorden handgeknoopt.We hebben de hangstoel natuurlijk getest in de standaard ‘Elegance’. Wat ook een heerlijke standaard is voor elke hangstoel.


Hangstoel.nl zou deze hangstoel zeker aanbevelen!