HANGSTOEL OPHANGEN - GRATIS VERZENDING!

"Je hangstoel ophangen? Bestel veilig en snel je hangstoelbevestiging materiaal bij Tropilex. Vandaag besteld, morgen in huis!

Je kunt pas echt goed ontspannen in je hangstoel als je veilig hangt en genoeg ruimte hebt om te kunnen bewegen, schommelen en roteren. Met een bevestiging van goede kwaliteit en een hoge belastbaarheid creëer je in een handomdraai een vertrouwde hangplek om optimaal in te relaxen!"HANGSTOEL OPHANGEN MET BEVESTIGINGSSETJES

Met een praktische hangstoel bevestigingsset kun je een hangstoel met behulp van een karabijnhaak, lang weerbestendig touw om een sterke tak of dikke balk vastbinden. Ook inbegrepen zit een ringhaak met plug waarmee je de hangstoel aan een stevige overkapping of plafond kunt bevestigen. Voor nog meer comfort kun je kiezen voor een soortgelijke bevestigingsset met als extra item een veer. Deze veer werkt schokdempend en laat je hangstoel soepeler bewegen. Weet je zeker dat je de hangstoel aan het plafond gaat ophangen, dan kun je ook voor een speciale plafondhaak met ketting, schroeven en metalen pluggen kiezen. Hierin zit ook een roterende haak geïntegreerd, zodat de koorden niet verslijten en je goed heen en weer kan schommelen.


LOSSE ONDERDELEN VOOR HET OPHANGEN

Wanneer je hangstoel niet standaard beschikt over een geïntegreerde draaihaak, dan kun je deze ook los bestellen. Een draaihaak is bedoeld om de hangstoel in de juiste richting te laten roteren. Bovendien beschermt het tegen plotselinge of hevige draaibewegingen: iets wat ongetwijfeld zal gebeuren als je kinderen hebt! Ook los verkrijgbaar is een veer die je in de ophanging kunt gebruiken. Deze geeft een extra ‘soft’ gevoel bij het hangen en bewegen. Ook kun je een ketting met haak of een karabijnhaak in verschillende formaten los bijbestellen. Een karabijnhaak is geschikt om een hangstoel of touw (met lus) aan te bevestigen en kan samen met een touw of ketting de ophanglengte vergroten. Een handig kliksysteem zorgt voor een veilige bevestiging in een handomdraai!

Het ophangen van een hangstoel is met het juiste materiaal een fluitje van een cent. Door de veilige ophanging kun je met een gerust hart in het luchtledige hangen, schommelen en zweven!