HANGSTOEL MET STANDAARD - GRATIS VERZENDING!


"Bestel veilig en snel je hangstoelset bij www.dehangmat.nl .We hebben alvast leuke hangstoelets voor je gemaakt. Vandaag besteld, morgen in huis!
Houd je van makkelijk en compleet? Dan kies je een hangstoel met standaard samen in één set. Dit totaalpakket geeft meteen een goede indruk van hoe je set er straks uit komt te zien in je eigen woonkamer, tuin of op het balkon!"


COMPLETE SET VAN HANGSTOEL EN STANDAARD


Deze sets hebben wij alvast voor je samengesteld, zodat je geen losse standaard bij je hangstoel hoeft uit te zoeken. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk. Bovendien kun je op de foto meteen zien hoe de combinatie eruit ziet. Zit je gewenste combinatie er niet bij of heb je al een hangstoel thuis, maar geen goede plek om hem op te hangen, dan kun je uiteraard zelf een losse standaard bij een eenpersoons of tweepersoons hangstoel uitzoeken en bestellen!


HANGSTOEL MET STANDAARDEen hangstoel komt optimaal tot zijn recht in een standaard. De hangstoelen en standaards in deze sets zijn bovendien optimaal op elkaar afgestemd. De combinatie ziet er goed uit, je weet zeker dat je hangstoel precies goed in de standaard past en dat je in je hangstoel vrij kan schommelen, zonder een muur of paal te raken. En omdat deze standaards speciaal zijn ontworpen om een hangstoel met personen te dragen, hoef je nooit bang te zijn dat je ophangpunt het begeeft. In een hangstoel met standaard kun je je dus echt 100% ontspannen!VOORDELEN VAN EEN STANDAARD


Een hangstoelstandaard heeft meerdere voordelen. Naast een 100% veilige en comfortabele ophanging biedt een standaard ook een verplaatsbare hangplek. Dat geeft de mogelijkheid om in de zomer met de zon of schaduw mee te verhuizen. En is het buitenseizoen voorbij, dan verplaats je de standaard gewoon naar binnen. Het voordeel hier weer van is dat je geen gaten in muren of plafonds hoeft te boren. Dat is voor iedereen met pas gestucte wanden, een monumentaal plafond of twee linkerhanden goed nieuws! En ten slotte vinden veel mensen een hangstoel in een standaard er gewoon mooi uitzien. Van deze sets weet je dat in elk geval zeker!

 

 

HANGSTOELSTANDAARDEN - GRATIS VERZENDING!Bestel veilig en snel je hangstoelstandaard bij www.dehangmat.nl . Ruim assortiment standaarden voor hangstoelen. Vandaag besteld, morgen in huis!

Heb je een heerlijke hangstoel gezien maar kun je geen geschikte plek vinden om hem op te hangen? Wil je je hangplek kunnen verplaatsen, zonder steeds een nieuw ophangpunt te hoeven zoeken of boren? Wil je zeker zijn van een veilige en stabiele ophanging en houd je niet van klussen? In al deze gevallen biedt een hangstoelstandaard uitkomst.VEILIG HANGEN IN EEN VERPLAATSBARE HANGSTOELSTANDAARD


Een hangstoel kun je op verschillende manieren bevestigen. Sommige geluksvogels beschikken over een grote boom in de tuin, met een stevige tak waar je onder kan hangen. Anderen kiezen ervoor om hun hangstoel vast te maken door gaten te boren in het plafond. Heb je niet deze mogelijkheid, wees dan niet getreurd. Met een hangstoelstandaard kan je altijd veilig en fijn hangen. De hangstoel kan vrij bewegen in het frame met verstelbare hoogte en hangt gegarandeerd stabiel. En je hoeft niet te kiezen voor één hangplek, want je kunt de standaard steeds weer ergens anders neerzetten. Heb je het te warm, dan schuif je naar de schaduw. Loopt de zomer ten einde? Zet je standaard dan lekker binnen en je kunt het hele jaar van je hangplek genieten!VERSCHILLENDE STANDAARDEN


Er passen verschillende standaards bij de verschillende soorten hangstoelen. Dat heeft vooral te maken met het feit of het een eenpersoons of tweepersoons hangstoel betreft. Wil je zeker zijn van een goede combinatie, kijk dan eens onder onder onze sets van hangstoel met standaard. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende modellen frames van gepoedercoat metaal of geïmpregneerd hout. Elk model zijn eigen voordelen, zoals extra bewegingsvrijheid, stabiliteit of ruimtebesparing. Daarnaast is het kiezen van een hangstoelstandaard een kwestie van smaak en budget, en daar is binnen ons assortiment gelukkig voldoende mogelijk.


HANGSTOELSTANDAARD IN ELKAAR ZETTENIedere hangstoelstandaard wordt in losse onderdelen, in een compacte doos met duidelijk instructieboekje geleverd. In principe zijn ze snel en meestal zonder gereedschap in elkaar te zetten. Na de montage kun je de zithoogte naar wens afstellen. Wil je de standaard veilig opbergen, aan iemand anders geven of meeverhuizen? Dan haal je hem eenvoudig weer uit elkaar. Met een minimum aan inspanning creëer je de mooiste en meest veilige ophanging voor je hangstoel.